Despre Becker

În anul 1885 frații Otto și Robert Becker au fondat „Maschinenfabrik Gebr. Becker” în Barmen, Germania. Becker este o întreprindere de familie, cu tradiție, fiind aflată la a patra generație. Becker este producător de pompe vacuum compacte și silențioase, care utilizează tehnologii fără vibrații, garantând rezultate fiabile de fiecare dată.

Tehnologia aerului joacă un rol esențial în lumea industrială de astăzi. Fără tehnologia de vacuum, nici un spital modern sau un centru de printare nu ar putea funcționa. Nu ar exista practic niciun ambalaj alimentar, iar producția de semiconductori ar fi blocată.

În plus, față de industria de printare și ambalare, unde Becker are o tradiție îndelungată, unitățile Becker sunt utilizate și în domenii ca: logistică, medicină, echipamente pentru protecția mediului etc.

Numeroase procese industriale au devenit posibile numai sub vacuum, prin această tehnologie fiind asigurată manipularea precisă și rapidă a pieselor în aplicații „pick and place” pe liniile de producție.

Compania a inițiat în mod repetat noi revoluții în domeniul tehnologiilor de vid și pneumatice. Pentru a continua această tendință în viitor, departamentul de cercetare și dezvoltare cooperează cu parteneri renumiți precum Fraunhofer Gesellschaft din Aachen și Dortmund. Principalul obiectiv al cooperării constă în dezvoltarea tehnologică și cercetarea fundamentală, cercetarea aplicațiilor, organizarea companiei, managementul calității și dezvoltarea resurselor umane.

 

Becker a fost aleasă compania anului în 2016.

Echipamentele comercializate și instalate de echipa Becker îndeplinesc următoarele cerințe de eficiență: exploatarea facilă în condiții de siguranță deplină, durata de viață îndelungată, service prompt, raportul foarte bun calitate-preț, timp rapid de proiectare, asamblare și instalare. Indiferent de cerințele dumneavoastră, Becker prin Robital Industrial Supplier vă poate livra echipamentul de care aveți nevoie.

Despre Robital

Robital Industrial Supplier SRL este reprezentantul oficial în România a două companii germane, lideri în tehnologia de vacuum și aer comprimat, respectiv, Gebr.Becker Gmbh și J. Schmalz Gmbh, reușind astfel să ofere o gamă completă de echipamente în acest domeniu.

Membrii echipei noastre sunt ingineri cu experiență de peste 20 de ani în industria roboticii și automatizărilor cu vacuum, dezvoltând de-a lungul timpului concepția, proiectarea, realizarea și instalarea la client a echipamentelor de ridicare și manipulare cu vacuum, independente sau robotizate, sisteme performante și personalizate pentru numeroase aplicații din diverse ramuri industriale.

Echipa Robital, prin participarea la cursurile de pregătire anuale suținute de furnizorii nostri germani, este pregatită să vă ofere servicii personalizate la un grad de calitate înalt. Cinci ingineri electro-mecanici, un inginer automatist, inginer cu specializare în Mașini și sisteme de producție, inginer Mecanică și Mecatronică, și nu în ultimul rând, un economist cu specializare în Logistică, vor răspunde solicitărilor dumneavoastră.

Echipamentele, soluțiile tehnice și serviciile oferite de Robital sunt personalizate în funcție de bugetul alocat, domeniul de activitate și termenele dorite de dumneavoastră.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne