Ambalare automată

Pompele de vid și compresoarele Becker sunt componente cheie în echipamentele de ștanțare, pliere sau cartonare din secțiile de ambalare. Sistemele noastre inteligente de control asigură o dozare precisă a vidului.

Automatizarea proceselor poate fi optimizată datorită flexibilității maxime în manipulare a unei game largi de produse și materiale. Scopul este de a obține productivitate maximă în procese de producție rapide și extrem de precise. Inginerii noștri au studiat vidul timp de multe decenii pentru a învăța cum să-l valorifice pentru procesele și aplicațiile de lucru.

Ambalare în industria alimentară folosind vacuum

Cerințele mondiale pentru alimente proaspete cresc zilnic. Prin urmare, producătorii de sisteme de ambalare de tip alimentar sunt obligați să implementeze tehnologii adecvate pentru a se asigura că aceste alimente ajung efectiv la consumatori în timp ce acestea sunt încă proaspete. Chiar dacă doriți sa ambalați carne, brânză,  fructe sau legume, pompele noastre de vid și compresoarele pentru procese de ambalare cu oxigen, certificate BAM, vă permit să ambalați alimentele în cel mai mai scurt timp.

Logistica modernă de ambalare pentru produsele alimentare de bază
Exceptând cerințele standard, cum ar fi prospețimea și durata lungă de depozitare, agenții de ambalare și expediere necesită deseori soluții personalizate. Puteți considera inginerii Becker partenerii dumneavoastră care vă vor ajuta în optimizarea proceselor de ambalare cu vid.

Pompele noastre inteligente de vid și compresoarele sunt extrem de fiabile și pot fi utilizate pentru a controla automat alimentarea cu aer.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne