Pompe de vid pentru industria lemnului

De patru decenii Becker furnizează pompe de vid pentru industria prelucrării lemnului. Becker este cel mai bun furnizor în utilizarea pompelor de vid pentru strângerea, transportul sau acoperirea pieselor de prelucrat din lemn.

Siguranța este deosebit de importantă pentru strângerea obiectelor prelucrate din lemn. În acest sens, pompele de vid robuste, care nu necesită întreținere, sunt eficiente și foarte versatile. Mai presus de toate, procesarea rapidă și rezultatele precise asigură desfășurarea procesului în siguranță deplină.

Indiferent de tipul transportului, pompele de vid garantează rapiditate și tratarea delicată a materialelor dumneavoastră. Manevrarea precisă este esențială pentru siguranța manipulării produselor din lemn. Datorită convertizoarelor de frecvență integrate este posibilă conectarea la unitatea de comandă a mașinii de procesare, iar pompele de vid pot fi ușor de operat prin intermediul panoului de comandă al mașinii.

Produsele din gama VARIAIR mențin costurile energetice la un nivel minim. Nu sunt necesare accesorii costisitoare și supape sensibile la praf. Pompele sunt în totalitate protejate electronic.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne