Sisteme cu o precizie ridicată pentru industria medicală

În medicina modernă, precizia și fiabilitatea sunt foarte importante. Cu atât mai mult cu cât performanța este necesară în fiecare zi. Din acest motiv, mai mult de 2000 de clinici din întreaga lume lucrează cu pompe de vid Becker – pompa de siguranță pentru unitățile de aspirație centrale.

Becker te susține în drumul spre succes prin: sisteme de pompe cu vid lubrifiate, unități de vacuum fără ulei pentru multe domenii de tratament clinic și ambulatoriu.

Pompele de vid fără ulei pentru tehnologia medicală, pentru care nu este nevoie de întreținere, reprezintă o inovație din portofoliul Becker.

Utilitate maximă, costuri minime

Având posibilitatea de reglare a vitezei de rotație integrale, sistemele centrale de aspirație fac posibilă economisirea energiei și a costurilor operaționale. Debitul necesar de aer de aspirație este egal cu volumul necesar pentru o eficiență optimă: fără exces și fără energie risipită.

Certificări internaționale
Aceste unități îndeplinesc cerințele dure ale standardului american NFPA 99C. În plus, nivelul foarte ridicat al calității Becker îndeplinește standardele internaționale de conducere: germană DIN 13260, britanică HTM22 / HTM2022, franceză  NFS90155. Astfel, soluția optimă este garantată și pentru Europa și pentru o mare parte din Asia.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne