Sisteme precise pentru apă, aer și sol curate

În domeniul tehnologiilor ecologice, performanța fiabilă este crucială. Cu toate acestea, punerea în aplicare a conceptelor orientate către viitor este chiar mai importantă. Tehnologia inovatoare Becker este utilizată pentru a asigura un viitor bun pentru mediul înconjurător.

Tehnologie pentru tratarea și aerarea apei

În domeniul aerării apei, Becker are o serie de concepte economice și ecologice, cum ar fi aerarea cu jet de apă, tampoane cu bule și alte idei atractive pentru designeri, amenajatori și operatori de piscine private și publice.

De asemenea, ne-am specializat în tehnologia compresoarelor pentru sistemele de aerare mici pentru tratarea apei descentralizate, cum ar fi cele utilizate în zone cu densitate scăzută a populației. După evaluarea tuturor costurilor inerente, un mic sistem de tratare a apei este adesea o alternativa accesibilă pentru instalarea unei linii de canalizare.

Precizie de lungă durată

Senzorii noștri sunt utilizați pentru a monitoriza nivelurile de praf în instalațiile industriale și liniile de producție. Gama noastră de unități de analiză locală și la distanță distribuie aerul prin pompe de vid și generează avertismente atunci când calitatea aerului devine slabă. Acestea sunt fiabile pe parcursul unei lungi durate de funcționare, ele mențin un volum constant de debit, chiar și cu o creștere a uzurii. Pompele sunt compacte și  extrem de silențioase în funcționare, încă un aspect ecologic al acestor unități.

Tehnologie pentru curățarea solului

Curățarea solului necesită un echipament puternic și robust care să poată gestiona nivelurile ridicate de umiditate și murdărie în medii deschise. Uscarea fără ulei este capabilă să funcționeze continuu la un nivel înalt de precizie chiar și în condiții extreme.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne