Tehnologie de imprimare modernă

Tehnologia Becker duce imprimarea și procesarea hârtiei la un alt nivel. Clienții noștri au acces la o gamă nelimitată de dispozitive: gama variată de pompe de vid și compresoare, unități separate, sisteme personalizate sau sisteme pneumatice centrale.

Pompele de vid Becker sunt folosite pentru a fixa plăcile de imprimare în timpul gravării cu laser, pentru a îndepărta praful pe parcursul procesului CTP (Computer to plate) și sunt ideale pentru manipularea delicată a plăcilor de imprimare în timpul descărcării. Compacte, silențioase și cu valori scăzute ale vibrațiilor, pompele noastre reprezintă cheia pentru menținerea rezultatelor de imprimare de înaltă calitate.

Sisteme pneumatice Becker în procese de imprimare

Procesele de imprimare moderne necesită viteze ridicate de imprimare și un timp scurt pentru comutare. Sistemul VARIAIR vă ajută să îndepliniți aceste obiective. Cu acest sistem, debitul de vacuum este controlat în mod constant, în funcție de cerințele dumneavoastră. Sistemul este ușor de utilizat de la panoul de control al mașinii de tipărire. De asemenea, avem multe unități pentru mașini simple sau mici. Toate acestea sunt 100% fără ulei și sunt foarte ușor de întreținut.

După ce hârtia, metalul, cartonul sau alte materiale au fost tipărite, este momentul în care începe cu adevărat procesul: pliere – perforare – tăiere – colaționare – capsare – laminare – legare de carte. Pentru aceste procese post tipărire oferim pompe de vid și compresoare.

Alături de sistemul de alimentare cu vacuum, există multe alte componente care joacă un rol crucial în garantarea rezultatelor de imprimare de înaltă calitate. De exemplu, produsele Becker sunt folosite pentru a furniza o alimentare continuă cu vacuum pentru aplicații de acoperire cu pulberi, precum și în sisteme compacte descentralizate pentru aplicații ionizante.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne