Tehnologie pentru vid și aer comprimat

Pompele de vid și compresoarele Becker îndeplinesc toate cerințele industriei moderne 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an, fiind utilizate în peste 2000 de aplicații diferite în întreaga lume. Inginerii noștri oferă suport la proiectarea sistemului pneumatic optim, folosind programe de asistență sau măsurători de monitorizare.

Oferim soluții pentru multiple procese în domeniile ingineriei construcțiilor de mașini și a sistemelor automatizate. Cu ajutorul roboților industriali echipați cu grippere acționate cu vacuum sau aer comprimat, puteți transporta, fixa, ridica, manipula, usca sau răci.

Dezvoltarea continuă a know-how-ului aplicațiilor și produselor, precum și o gamă largă de pompe de vid, compresoare și sisteme pneumatice complete formează baza pentru alegerea unei soluții personalizate. Costurile de operare scăzute, consumul redus de energie, întreținerea redusa, construcția compactă și nivelurile scăzute de zgomot sunt principalele noastre atuuri.

Generatoarele noastre de aer inteligente din gama de produse VARIAIR oferă soluții standardizate pentru adaptarea automată la sistemul de control al proceselor de producție. Astfel, valorile suprapresiunii / subpresiunii sau debitele pot fi menținute constante în pofida cerințelor modificate ale procesului. Datorita unui procesor patentat, care compară și corectează continuu valorile setate și reale, sistemul nu are nevoie de tehnologie suplimentară de senzori.

Gama largă de produse cuprinde numeroase unități individuale sau sisteme pneumatice complete.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne