Convertizoarele integrate în unitatea VARIAIR îmbunătățesc semnificativ performanțele oferite de pompele de vacuum cu canale laterale. Cantitatea de vacuum livrată este constant ajustată conform cantității de vacuum necesară.

Cere cotaţie

Sistemul de control brevetat fără senzori asigură funcționarea corectă menținând presiunea și debitul volumetric constante chiar și în cazul în care sunt cerute nivele diferite de aer de aspirație sau presiune. Intervalul de viteze de până la 6000 rotații /min poate fi folosit pentru a crea unități compacte cu debit mare. Funcțiile electronice de autoprotecție integrate suflantelor elimină nevoia unor accesorii costisitoare cum ar fi valvele de presiune de siguranță sau amortizorul de zgomot. Deoarece nu este generat aer suflat inutil, zgomotul de evacuare a aerului este minimal.

Construcția compactă, optimizarea aerodinamică, plaja largă de viteze de operare cu un nivel extrem de scăzut al zgomotului precum și electronicele de acționare „inteligente” oferă baza pentru performanțe și eficiență excelente, menținând dimensiunile de gabarit și masa la un nivel minim. Flexibilitatea oferită de construcția modulară este cheia unei suflante cu una sau două trepte și acționare bazată pe curent continuu sau alternativ. Toate aceste caracteristici reprezintă o evoluție a tehnologiei vacuumului, evidențiate în final print-un exterior modern bine definit.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne