Pompele de vacuum radiale ating debite mari cu pulsații scăzute. Convertizorul de frecvență integrat în unitatea VARIAIR îmbunătățește și adaptează performanțele acesteia cerințelor clientului.

Cere cotaţie

Consumul de energie este optimizat și vacuumul rămâne constant chiar și atunci când există variații sau fluctuații bruște. Deoarece nu există aspirație inutilă, zgomotul este menținut la minimum. Reziduurile din mediul înconjurător sunt menținute în afara pompelor radiale de vid. Funcția de „pornire ușoară” a pompei de vacuum reduce presiunea asupra componentelor mecanice și le mărește fiabilitatea. Posibilitatea de reglare a parametrilor pompei minimizează numărul de tipuri de pompe necesare, oferind astfel și avantaje logistice. Accesorii precum filtrele de admisie și amortizoarele de zgomot sunt disponibile la cerere.

Suflante de recirculare pentru gaze inerte pentru cerințe stricte de curățenie tehnică

Firma Becker produce compresoare radiale cu rulmenți magnetici la fabrica principală din Wuppertal în condiții de cameră curată. Cu viteze de până la 70.000 rotații pe minut, suflantele MAGNATEC pot fi folosite, de exemplu, în medii laser CO2 pentru puteri de laser de la 3 kW la 6 kW, astfel acoperind o plajă largă de puncte de operare. Utilizarea de rotoare disc optimizate geometric garantează nivele excepționale de eficiență atunci când sunt combinate cu motoare sincrone de performanță ridicată.
Suflantele MAGNATEC sunt utilizate oriunde este nevoie de volume mari de gaze inerte în condiții stricte de curățenie, cum este de exemplu cazul industriei de electronice.
Această tehnologie de rulmenți care nu necesită mentenanță face posibilă de ceva vreme înlocuirea rulmenților cu bile de înaltă precizie utilizați în trecut. Nu mai este necesară înlocuirea rulmenților. Până la urmă, costurile energetice și de mentenanță ale sistemului sunt mult mai mici în comparație cu cele ale unui compresor cu rulmenți cu bile.

Eficient, compact și versatile

Compresorul radial RV 2.1944/10 cu răcire pneumatică este cea mai nouă adiție a familiei de pompe radiale de la Becker. Mulțumită gradului ridicat de eficiență și a intervalului mare de control, acest compresor este soluția ideală pentru optimizarea costului de proces și de operare a multor aplicații industriale care necesită vacuum sau aer comprimat.
RV 2.1944/10 furnizează cantități mari de aer de aspirație la cele mai mici dimensiuni de gabarit. Construcțiile și accesoriile integrate variabile permit soluții adaptate special la cerințele clienților.
Unitatea VATP 1600 integrată complet într-o carcasă izolată fonic este alcătuită din un compresor radial RV 2.1944/10 răcit cu aer, un filtru de admisie cu suprafață mare, un convertizor de frecvență de 11 –22 kW VARIAIR și o interfață ușor accesibilă clientului. Pachetul VARIAIR Turbo oferă o soluție completă, gata să fie conectată la o gama largă de aplicații industriale.
De asemenea, oferim soluții de cabinet cu mai multe compresoare radiale ca soluții individuale sau specifice pentru clienți. Adițional modulului detaliat de accesorii, oferim și soluții specifice clientului, chiar și în cantități mici.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne