Pompele de vacuum cu palete rotative, fără lubrifiere sunt robuste, cu design simplu, având un singur arbore și acționare directă, cu durată de viață lungă și costuri scăzute de întreținere și exploatare. Funcționează complet fără lubrifiere; camerele individuale sunt separate prin palete rezistente. Dispunând deja de filtre de admisie integrate și supape de comandă, aceste pompe de vacuum pot fi echipate fără probleme cu alte accesorii. Capacul compact asigură emisii scăzute de zgomot și căldură. Protecția opțională la coroziune face, de asemenea, ca aceste pompe de vacuum să fie adecvate pentru extragerea aerului umed.

Cere cotaţie

Convertizorul de frecvență integrat în unitatea VARIAIR îmbunătățește semnificativ performanța pompelor de vacuum cu palete rotative și adaptează performanțele acesteia cerințelor clientului. Consumul de energie este optimizat și vacuumul rămâne constant chiar și atunci când există variații sau fluctuații bruște. Deoarece nu există aspirație inutilă, zgomotul este menținut la minimum. Reziduurile din mediul înconjurător sunt menținute în afara pompelor de vid. Funcția de „pornire ușoară” a pompei de vacuum reduce presiunea asupra componentelor mecanice și le mărește fiabilitatea. Posibilitatea de reglare a parametrilor pompei minimizează numărul de tipuri de pompe necesare, oferind astfel și avantaje logistice.

Seria X: Inovație Becker de cea mai bună calitate

Tehnologia pneumatică a mărcii Becker este în întreaga lume un sinonim pentru procese industriale optime în multe sectoare ale industriei. Pentru zonele de aplicații cu cerințe specifice, de exemplu în industria electronică, Becker oferă pompele de vid din seria X.

Cu această dezvoltare specială adecvată pentru numeroase aplicații, Becker își extinde gama de produse populare VT / KVT / VTLF cu modelele VX / KVX / VXLF.

Echipate cu palete special dezvoltate, aceste pompe rotative fără lubrifiere se disting prin rezistență ridicată la abraziune și prin durata de viață extrem de îndelungată. Întrucât nu se produce praf acolo unde teoretic nu există uzură, dispozitivele din seria X sunt perfect potrivite pentru procesele de precizie realizate în condiții de maximă curățenie.

Inovația realizata de Becker este remarcabilă nu numai datorită funcționării sale 100% fără lubrifiere, cat si gradului excelent de eficiență și consumului redus de energie. În zona de vacuum sensibil, seria X garantează, de asemenea, conducerea precisă a aerului cu pulsație redusă.

În plus, Becker oferă pentru prima dată o garanție completă de cel puțin 20.000 de ore de funcționare fără întreținere pentru această inovație – o garanție pentru tehnologia de top cu următoarele avantaje:

  • Rapid, curat, silențios
  • 100% fără lubrifiere
  • Stabil în cazul vibrațiilor
  • Rezistență la uzură
  • Consum redus de energie
  • Durată de viață îndelungată

Un avantaj suplimentar îl reprezintă mentenanța și service-ul asigurat de Becker în caz de nevoie. Schimbările de instalare și timpii de întrerupere asociate cu acestea nu mai sunt o problemă.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne