Pompele de vacuum/presiune cu palete rotative, fără lubrifiere (pompe combinate) sunt robuste, cu design simplu, având un singur arbore și acționare directă, cu durată lungă de viață și costuri scăzute de întreținere și exploatare. Aceste generatoare de vacuum/presiune funcționează complet fără lubrifiere, camerele individuale ale acestora fiind separate de palete rezistente.

Dispunând deja filtru de admisie și valvă de control integrate, aceste generatoare de vacuum/presiune pot fi echipate fără nicio problemă cu alte accesorii. Sistemul de răcire bazat pe aer suflat, care este de asemenea integrat, garantează o temperatură foarte scăzută a aerului furnizat. Carcasa compactă asigură emisii sonore și termice minime. Generatoarele combinate de vacuum/presiune pot fi echipate și cu o a doua admisie. Acest fapt oferă capabiliatea de a face mici ajustări părții de aspirație și presiune precum și volumelor mari de aer suflat. Ca opțiune, cea de a doua supapă de admisie poate fi utilizată ca o a doua sursă de vacuum slab. Protecția opțională la coroziune face aceste pompe potrivite pentru extragerea aerului umed.

Cere cotaţie

Seria X: Inovație Becker cu garanții de top

Tehnologia pneumatică a mărcii Becker este în întreaga lume un sinonim pentru procese industriale optime în multe sectoare ale industriei. Pentru zonele de aplicații cu cerințe specifice, de exemplu în industria electronică, Becker oferă pompele combinate din seria X.

Cu această dezvoltare specială adecvată pentru numeroase aplicații, Becker își extinde gama de produse populare DT/KDT/DTLF cu modelele DX, KDX și DXLF.

Echipate cu palete special dezvoltate, aceste pompe rotative fără lubrifiere se disting prin rezistență ridicată la abraziune și prin durata de viață extrem de îndelungată. Întrucât nu se produce praf acolo unde teoretic nu există uzură, dispozitivele din seria X sunt perfect potrivite pentru procesele de precizie realizate în condiții de maximă curățenie.

Inovația realizata de Becker este remarcabilă nu numai datorită funcționării sale 100% fără lubrifiere, cat și gradului excelent de eficiență și consumului redus de energie. În zona de vacuum sensibil, seria X garantează, de asemenea, conducerea precisă a aerului cu pulsație redusă.

În plus, Becker oferă pentru prima dată o garanție completă de cel puțin 20.000 de ore de funcționare fără întreținere pentru această inovație – o garanție pentru tehnologia de top cu următoarele avantaje:

  • Rapid, curat, silențios
  • 100% fără lubrifiere
  • Stabil în cazul vibrațiilor
  • Rezistență la uzură
  • Consum redus de energie
  • Durată de viață îndelungată

Un avantaj suplimentar îl reprezintă mentenanța și service-ul asigurat de Becker în caz de nevoie. Schimbările de instalare și timpii de întrerupere asociate cu acestea nu mai sunt o problemă.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne