Sistemele centrale VARIAIR (VACS) produse de Becker oferă o soluție compactă pentru furnizarea de aer comprimat unuia sau mai multor sisteme de producție. Această metodă de furnizare a vacuumului și a aerului comprimat este utilizată într-o gamă largă de aplicații.

Fie că este vorba de întreprinderi mici sau de stadii specifice de producție în companii mari, sistemul central VARIAIR cu economisire a energiei furnizează aer de aspirație și aer comprimat care corespunde cerințelor clienților.

Cere cotaţie

Sistemul central VARIAIR elimină zgomotul în mediul de lucru și reduce expunerea personalului la temperaturi ridicate prin absența de surse directe de căldură. Aici, sistemul central oferă avantajele majore ale sistemului de control modular VARIAIR Controller+ produs de Becker. Poate controla până la patru nivele diferite de presiune cu doar șapte pompe fiecare. Sistemul central VARIAIR înlătură nevoia de camere de pompare suplimentare. Oferind un grad ridicat de flexibilitate, VACS utilizează linii de conexiune scurte cu un cost redus de instalare. Toate echipamentele conectate sunt oferite cu un convertizor de frecvență integrat.

Sistemul VACS este bazat pe patru unități de bază diferite cu o gamă largă de accesorii integrate într-un cabinet. Având un design modular, aceste cabinete pot fi extinse oricând pentru a asigura flexibilitate în acomodarea cerințelor de producție în continuă creștere.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne