Ori de câte ori este necesară o aplicație cu vacuum sunt utilizate sistemele de vacuum de la Gebr. Becker. Sistemele de alimentare continuă conțin în general una sau mai multe pompe de vacuum montate pe un rezervor.

Pompele lubrifiate cu ulei (U 4. / U 5.) sunt utilizate ca pompe de vacuum, astfel poate fi obținut un vacuum de până la 99.5%. Rezervoarele sunt disponibile în dimensiunile de 90, 250, 500, 750, 100 și 1500 litri în versiunile verticale. Acestea sunt galvanizate la cald, intern și extern. Pentru reglarea automată a nivelului de vacuum, sistemele sunt echipate cu un tablou electric. Acesta include un transformator pentru alimentarea cu energie electrică a valvei de presiune, a releului temporal, a comutatorului On/Off, a comutatorului principal,a indicatorului de operare și defecțiune precum și a contorului orelor de funcționare. Filtrul de admisie, supapa de inchidere și canalul pentru drenajul condensului sunt de asemenea incluse la livrarea gata de conectare.

Cere cotaţie

În plus, toate sistemele sunt proiectate ca să poată fi ușor echipate cu accesorii adiționale cum ar fi separatoarele, supape cu bile, etc.

Adițional pompelor de vacuum cu lubrifiere, pot fi utilizate rezervoare de 2000 litrii pentru sisteme centralizate. În acest caz, pompele și rezervoarele sunt instalate separat.

Sistemul de vacuum de înaltă flexibilitate oferit de Becker poate astfel să fie integrat întotdeauna într-o manieră optimă în aplicația clientului!

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne