Convertizoarele integrate în unitatea VARIAIR îmbunătățesc semnificativ performanțele oferite de suflantele cu canale laterale, acesta adaptând cantitatea de aer livrat la cerințele aplicației.

Sistemul de control brevetat fără senzori asigură funcționarea optimă menținând presiunea și debitul volumetric constante chiar și în cazul în care sunt cerute nivele diferite de aer de aspirație sau presiune. Intervalul de viteze de până la 6000 rotații /min poate fi folosit pentru a crea unități compacte cu debit mare. Funcțiile electronice de autoprotecție integrate suflantelor elimină nevoia unor accesorii costisitoare cum ar fi valvele de presiune de siguranță sau amortizorul de zgomot. Deoarece nu este generat aer suflat inutil, zgomotul de evacuare a aerului este minimal. Cantitatea de aer generată este proporțională cu cea a aerului consumat, fapt care garantează optimizarea consumului de energie.

Cere cotaţie

Gama inovativă de suflante cu canale laterale VASF 50, 80 și 120 produsă de firma Becker este potrivită în special pentru a satisface cerințele necesare pentru generatoare de vacuum sau presiune descentralizate în privința integrării în sistem și a eficienței de operare prin intermediul unor tehnologii de vărf. Construcția compactă, optimizarea aerodinamică, posibilitatea de reglare a vitezei de operare cu un nivel extrem de scăzut al zgomotului precum și electronicele de acționare „inteligente” oferă baza pentru performanțe și eficiență excelente, menținând dimensiunile de gabarit și masă la un nivel minim. Flexibilitatea oferită de construcția modulară este cheia unei suflante cu una sau două trepte și acționare bazată pe curent continuu sau alternativ. Toate aceste caracteristici reprezintă o evoluție a tehnologiei, exprimată în final print-un exterior bine definit și compact.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne