Suflantele radiale ating debite mari cu pulsații scăzute. Convertizorul de frecvență integrat în unitatea VARIAIR îmbunătățește considerabil performanța sistemului. Suflantele sunt adaptate exact cerințelor clientului.

Cere cotaţie

Consumul de energie este optimizat, iar presiunea constantă este garantată chiar și în cazul unui consum de aer variat sau care fluctuează semnificativ în timp. Suflanta are un exterior compact ce izolează interiorul de impuritățile mediului de lucru, reducând în același timp nivelul de zgomot produs. Pornirea lină reduce solicitările asupra componentelor mecanice și le extinde durata de viață. Posibilitatea de reglare a parametrilor suflantei minimizează numărul de tipuri de suflante necesare, oferind astfel și avantaje logistice. Accesorii precum filtrele de admisie și amortizoarele de zgomot sunt disponibile la cerere.

Suflante de recirculare pentru gaze inerte pentru cerințe stricte de curățenie tehnică

Firma Becker produce compresoare radiale cu rulmenți magnetici la fabrica principală din Wuppertal sub condiții de cameră curată. Cu viteze de până la 70.000 rotații pe minut, suflantele MAGNATEC pot fi folosite, de exemplu, în medii laser CO2 pentru puteri de laser de la 3 kW la 6 kW, astfel acoperind o plajă largă de puncte de operare. Utilizarea de rotoare disc optimizate geometric garantează nivele excepționale de eficiență atunci când sunt combinate cu motoare sincrone de performanță ridicată.

Suflantele MAGNATEC sunt utilizate oriunde este nevoie de volume mari de gaze inerte în condiții strice de igienă, cum este de exemplu cazul industriei de electronice.

Această tehnologie de rulmenți care nu necesită mentenanță face posibilă înlocuirea rulmenților cu bile de înaltă precizie utilizați în trecut. Costurile energetice și de mentenanță ale sistemului sunt mult mai mici în comparație cu cele ale unui compresor cu rulmenți cu bile.

Pe lângă compresoarele radiale cu turbine, Becker dezvoltă sisteme complete care includ unități frigorifice și astfel poate oferi producătorilor și utilizatorilor de echipamente laser soluții special concepute în conformitate cu anumiți parametrii de performanța specificați.

Eficient, compact și versatil

Compresorul radial RV 2.1944/10 cu răcire pneumatică este cea mai nouă adiție a familiei de compresoare radiale de la Becker. Mulțumită gradului ridicat de eficiență și a intervalului mare de control, acest compresor este soluția ideală pentru optimizarea costului de proces și de operare a multor aplicații industriale care necesită vacuum sau aer comprimat.

RV 2.1944/10 furnizează cantități mari de aer la cele mai mici dimensiuni de gabarit. Construcțiile și accesoriile integrate variabile permit soluții adaptate special la cerințele aplicației.

Unitatea VATP 1600 integrată complet într-o carcasă izolată fonic este alcătuită dintr-un compresor radial RV 2.1944/10 răcit cu aer, un filtru de admisie cu suprafață mare, un convertizor de frecvență de 11 –22 kW VARIAIR și o interfață ușor accesibilă clientului. Pachetul VARIAIR Turbo oferă o soluție completă, gata să fie conectată la o gama largă de aplicații din diferite sectoare industriale.

Crește productivitatea și eficiența companiei tale.

Contactează-ne